Sommerhilsen fra formanden

Kære klubmedlemmer,

Det blev endnu en udfordrende sæson,

men jeg glæder mig over, at klub- og skaklivet er på vej tilbage til det normale efter corona-tiden.

På torsdag er der den traditionsrige sæsonafslutning, hvor vi runder af med præmieoverrækkelse, en lille skakturnering og lidt forfriskninger på klubbens vegne. Så kig ned i klubben, uanset om du har vundet præmie eller ej – det plejer at være en hyggelig måde at sige ”god sommer” på.

Selv om sæsonen er slut, er der stadig masser af mulighed for at være aktiv på de ternede felter. Der er spændende turneringer i Køge (6.-10. juli) og i Aarhus ugen efter, hvor min tidligere klub Skolerne fejrer sit 50 års-jubilæum med en ret ambitiøs turnering; endelig vil jeg også nævne Øbros sommerskak, ligesom der spilles store opens mange steder i udlandet – oplagte feriemål for den aktive skakspiller!

På lørdag den 11. juni er klubben i øvrigt repræsenteret ved Allerøds folkemøde mellem kl. 10 og 16, hvor vi har gang i kæmpeskakbrikkerne uden for biblioteket. Ugen efter er der lidt uformel sommerskak i klubben om torsdagen.

Vi skal snart mødes i bestyrelsen for at planlægge næste sæson. Derfor vil det være relevant at høre din mening og gerne nogle forslag til aktiviteter. Vi fornemmer et stort ønske om flere EMT’er/koordinerede partier, men træningsaftenerne trækker også mange deltagere.

Så skriv eller tag fat i mig nede i klubben, hvis du har et ønske til den kommende sæson. Man får ikke altid alle sine ønsker opfyldt, men vi kan jo se, hvad der kan lade sig gøre…

Med de ord vil jeg ønske alle en rigtig god sommer – jeg glæder mig allerede til næste sæson!

Skaklige hilsner
Jakob Werner
Formand, Allerød Skakklub