Se sæsonplanen for 2018-2019

Se sæsonplanen for 2018-2019

Så er vi klar med aktivitetsplanen for den kommende sæson! Eller rettere: Første version af aktivitetsplanen for 2018-2019 (Se HER), for den vil løbende blive opdateret. Har man skarpe øjne, vil man opdage, at der som noget nyt er indføjet kolonner med aktiviteter for henholdsvis juniorer, voksne begyndere og førsteholdstruppen.

I bestyrelsen håber vi, at klubbens medlemmer vil tage godt imod såvel indholdet af planen som denne nyskabelse. Ideen er at gøre det mere overskueligt, hvad der foregår i klubben, og at synliggøre de særlige aktiviteter til de tre nævnte målgrupper.

Vi har forsøgt at skabe en god balance mellem seriøse skakpartier, træning og mere sociale aktiviteter. Ud over klub- og holdturnering organiserer vi flere EMT’er, og der vil være et antal træningsaftener i sæsonens løb.

Blandt de mange øvrige spændende aktiviteter kan nævnes:

  • Træningsdag lørdag den 6. oktober 2018 (med bl.a. GM Carsten Høi)
  • Venskabsmatch mod Hillerød på hjemmebane den 15. november 2018
  • Nordsjælland Weekend EMT 2019 i den første weekend i januar
  • Møllegårdsturen finder sted den 27.-28. april 2019
  • Allerød Knock Out hurtigskak lørdag den 11. maj 2019

Hold øje med klubbens hjemmeside, hvor den nyeste aktivitetsplan altid er tilgængelig. Her vil der også blive lagt links op med tilmelding til holdturnering og øvrige turneringer.

Vel mødt til en spændende sæson med Allerød som divisionshold – vi åbner klubben efter sommerferien torsdag den 2. august!

Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub