K41 – Allerød 3-5

En holdleders vigtigste opgave er at stille holdet. Efter to runder har vi 4mp og har slået to af de hold vi skal holde bag os. Målsætningen er stadigvæk en midterplacering, hvor vi ikke spiller om nedrykning i sidste runde.

Da Peter Larsen meldte sig klar, satte jeg mig selv af holdet. Det var derfor lidt en streg i regningen at Claus og Albert Lyng Petersen meldte fra. Hans Samuelsen og Marianne Izaura Nielsen gjorde det imidlertid rigtig fint.
Kamplederen var ikke mødt op. Derfor fik K41’s holdleder Peter Stuhr dispensation til også at agere kampleder. Jeg har selv tidligere bøvlet med for mange kasketter og som jeg forstår, var det også medvirkende til at han lavede en grov fejl mod Morten Togsverd-Bo.
Jeg ankom kl. 14 og da havde Hans netop taget remis. Peter stod i underkanten mod K41’s stærke førstebræt IM David Miedema, som kørte en teknisk sikker sejr i hus. På det tidspunkt stod Morten og Jesper til gevinst. Lars Pedersen førte med en bonde, Per Settergren Sørensen stod lidt klemt og Marianne havde et meget uklart slutspil hvor hver spiller havde to bønders overvægt på hver fløj. Flemming Bo Larsen valgte at tage remis i en lidt presset stilling, men når man vælger Pirc med sort er man også selv lidt ude om det 🙂 Jesper kørte sin gevinst stilrent hjem. Han påstår at der var styr på det hele vejen – jeg er for doven til konkret variantberegning og havde spillet det anderledes, men jeg tror på ham. Morten klarede sin tidsnød og vandt ret sikkert. Mariannes modstander byttede helt forkert af og noget der var uklart endte i en tabt stilling. Lars byttede af til et vundet slutspil som han kørte hjem og Per var for anden runde i træk sidst færdig endte med at tabe.
Link til de spillede partien i denne Kamp HER.
Link til Rundeskema HER
Mvh. Frode Benedikt Nielsen