Delvis nedlukning af klubben

Med stor beklagelse er vi nødt til igen at lukke klubben delvist ned i en periode grundet Corona/Covid 19-restriktioner. Den delvise nedlukning sker fra mandag den 26. oktober og gælder frem til udgangen af november.

Der er fortsat juniortræning hver torsdag kl. 18.30-19.30. Der er kun adgang for juniorerne, deres forældre, juniortrænere og andre skakledere med et anerkendelsesværdigt formål.

Alle klubaftener, turneringsaktiviteter og skakcafeen er aflyst under nedlukningen.

Klubben genåbner den 3. december, såfremt myndighederne tillader det. Vi opfordrer medlemmerne til at følge med på klubbens hjemmeside og på Facebook omkring en mulig genåbning.

  • Runde 4 i klubturneringen er flyttet til en ny spilledato den 14. januar.
  • Venskabsmatchen mod Hillerød er aflyst.
  • Træningsaftenen med GM Carsten Høi vil blive forsøgt gennemført til foråret.
  • Holdturneringen sættes på pause, når kampene søndag den 25/10 er spillet. Forventningen er, at både divisions- og hovedkredsturnering vil blive færdigspillet i løbet af sæsonen.
  • Nordsjælland Weekend EMT i januar 2021 kan man fortsat melde sig til. Hvis turneringen må aflyses, får man sit indskud retur.

Vi opfordrer til at deltage i klubbens ”tvilling” på nettet, Allerød Internet Skakklub. Vi spiller hurtig- og lynturnering hver onsdag og under nedlukningen også om torsdagen. Det er gratis for klubbens medlemmer at være med, og det foregår her på chess.com: chess.com/club/allerod-internet-skakklub

På bestyrelsens vegne,
Jakob Werner, formand