Allerød Skakklub modtager fornem pris

Jakob får overrakt DSUs initiativpræmie

Der var masser af hæder til Allerød Skakklub, da Dansk Skak Union i påsken afholdt delegeretmøde i Svendborg. ASK modtog dansk skaks Initiativpræmie for klubbens indsats med at fremme skakken i lokalområdet.

”Initiativpræmien er en anerkendelse af klubben og det store arbejde, de frivillige ledere udfører. De mange nye initiativer, vi har sat i værk, giver resultater. Vi har haft en medlemsfremgang på ti procent på tre år, og det er lykkedes at skabe en klub med et meget højt aktivitetsniveau,” siger Jakob Werner.

”Samtidig arrangerer vi en af Danmarks største skakturneringer hvert år i januar, og vi har en velfungerende juniorafdeling. Så vores ambition om at få flere fra lokalområdet til at spille skak er ved at blive til virkelighed”.

Vi kan også glæde os over, at Jesper Fris blev valgt ind i Dansk Skak Unions indflydelsesrige forretningsudvalg.

Ved samme lejlighed fik klubbens næstformand Birger Hagstrøm overrakt Dansk Skak Unions hæderstegn, fordi han har siddet i ASKs bestyrelse uafbrudt i 40 år. En bedrift, som også har gjort Birger Hagstrøm til æresmedlem af klubben.

Allerød Skakklub har fast klubaften hver torsdag kl. 19.30, mens der er juniortræning kl. 18.30 og skakcafé for voksne begyndere også kl. 18.30. Det foregår på Skovensvej 4, 1. sal (lokalerne over biblioteket). Vil man vide mere, kan man kontakte formanden eller møde op på klubaftenen.

Det er muligt at være prøvemedlem i Allerød Skakklub i en periode, hvor man helt gratis kan prøve at være med i en skakklub. Det gælder både børn, unge og voksne.

Birger får DSUs hæderstegn