Se stormesterskak på Allerød Bibliotek og på nettet

For femte år i træk arrangerer Allerød Skakklub en af Danmarks største skakturneringer, når flere end 100 spillere tørner sammen og kæmper om en samlet præmiesum på 20.000 kr. Nordsjælland Weekend EMT har på få år udviklet sig til et skakligt fyrtårn i dansk og nordsjællandsk skak, og der bliver denne gang mulighed for at opleve skak på stormesterniveau på nærmeste hold.

Turneringen spilles i den store sal på Allerød Bibliotek i weekenden 4.- 6. januar, og der er gratis adgang for tilskuere. Hvis man hellere vil følge topkampene hjemmefra, live-streames partierne fra de øverste grupper.

1. runde spilles fredag kl. 19, mens de øvrige fire runder begynder kl. 10 og kl. 15 lørdag og søndag.

”Vi er stolte af, at vi igen kan præsentere skak på et højt niveau her i Allerød, hvor sidste års vinder Jonny Hector må påtage sig favoritværdigheden” siger Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub.

”Med stormestrene Jonny Hector fra Sverige, Carsten Høi fra Danmark og den internationale mester Mikkel Antonsen i toppen er der lagt op til en spændende duel. Men flere stærke outsidere, blandt andre den tidligere turneringsvinder Mikkel Strange, kan måske blande sig,” siger Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub.

Der spilles desuden i en række undergrupper, hvor almindelige klubspillere deltager, og hvor alle – fra nybegynder til stormester – spiller i samme lokale. Turneringen arrangeres af Allerød Skakklub med økonomisk støtte fra Dansk Skak Union og 8. Hovedkreds.

Allerød Skakklub er en af landets største og mest aktive skakklubber. Der er klubaften hver torsdag kl. 19.30, hvor der også er særlige tilbud til juniorer og til voksne begyndere.Yderligere oplysninger
Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub, T: 24 89 56 60, E: jw@telegraph.dk

Stormestrene Jonny Hector (t.v.) og Carsten Høi (t.h.) er blandt favoritterne til den samlede turneringssejr i Nordsjælland Weekend EMT. Turneringen spilles på Allerød Bibliotek i dagene 4.-6. januar 2019.