Om klubben

Allerød Skakklub er et godt sted at spille, uanset alder og spillestyrke. Klubben er en af Danmarks største og mest aktive skakklubber.

Vi har fast spilletidspunkt hver torsdag aften, og vi har nogle af Danmarks bedste lokaleforhold i vores spillelokaler på 1. sal i Kulturhuset Skovensvej 4/Allerød Bibliotek.

Vi er flittige turneringsarrangører, så du har god mulighed for at få spillet en masse skak i løbet af sæsonen.

Klubbens bedste hold spiller i mesterrækken, og der er mulighed for at spille turneringer, holdskak og deltage i træning for alle – lige fra nybegyndere til stærke klubspillere. Der er særlige trænings- og turneringstilbud for børn og juniorspillere.

Ud over det rent skaklige har du også mulighed for at være med på den årlige weekendtur til Möllegården i Sverige og i besøg fra vores venskabsklub i Berlin.

Mesterspiller
De stærkeste klubspillere (rating 1900 og højere) kan deltage i klubbens særlige tilbud, der er centreret omkring 1. holdet. Tilbuddet sigter på at styrke den enkelte spillers skakforståelse og dermed øge spillestyrken – til gavn for spillerne såvel som for klubben.

GM Carsten Høi er tilknyttet klubben som træner for 1. holdet, og Carstens indsats kombineres med andre træningsformer, blandt andet online-sessioner.

Basisspiller
Allerød Skakklub er et godt valg, hvis du gerne vil kombinere spændingen ved skak med det mere sociale. Klubbens mange turneringer gør, at du kan være aktiv spiller hele sæsonen ved at deltage i klubaftenerne.

Du kan også blive en dygtigere skakspillere ved at deltage i træningsaftener og tematurneringer, hvor klubbens stærkeste spillere står for undervisningen.

Nybegynder
Er du ny eller næsten ny i skak? Har du måske spillet lidt derhjemme eller på nettet – og vil gerne prøve at dyrke skak som hobby? Så kom ned i klubben, hvor du har mulighed for at deltage i begyndertræning for voksne.

Træningen foregår som en uformel skakcafé, hvor klubbens rutinerede spillere stiller deres viden til rådighed. Skakcafeen henvender sig til begyndere og til klubspillere med under 1400 i rating. Begyndertræningen tilpasses deltagernes niveau, så du får noget ud af skakcafeen, uanset om du allerede er i gang med at spille eller først skal lære reglerne.

Skakcafeen foregår fra kl. 18.30 til 19.30 på bestemte torsdage, så du efterfølgende kan deltage i den almindelige klubaften fra kl. 19.30. Hvilke torsdage fremgår af aktivitetsplanen her på hjemmesiden – du kan også spørge klubbens begyndertræner (kontaktdetaljer nedenfor).

Juniorer / børn
Klubben har en velfungerende juniorafdeling, hvor vores erfarne juniortrænere underviser ud fra spillernes alder og spillestyrke. Der er plads til både sjov og mere seriøse skaklige aktiviteter. Juniortræningen foregår fra kl. 18.30 – 19.30, så de ældste juniorer kan deltage i den almindelige klubaften fra kl. 19.30.

Kontakt os
Har du spørgsmål om klubben, er du meget velkommen til at kontakte os.

Generelle spørgsmål
Formand Jakob Werner, T: 24 89 56 60, E: jw@telegraph.dk

Turneringer
Turneringsleder Lars K. Johansen, T: 25 16 07 77, E: Spurvevang@youmail.dk

Skakcafé / begyndertræning
Træner David Christophersen, T: 31 39 03 69, E: davidc0808@gmail.com

Juniortræning
Juniortræner Jesper Schultz-Pedersen, T: 29 49 89 16, E: jesper@Chessspot.dk Forældrerepræsentant Rita Lyng Petersen, T: 48 14 20 65, E: lyng.petersen@gmail.com

Ind- og udmeldelse samt spørgsmål om kontingent
Kasserer Ejgild Nielsen, T: 22 11 18 35, E: ejgild.nielsen@mail.dk