Klubbens fremtidsplaner

Jakob_Werner

Nye pejlemærker for en fantastisk klub
Nogle ord om klubbens fremtidsplaner fra formanden.
Da jeg for to måneder siden blev valgt som ny formand for ASK, lovede jeg at uddybe mine tanker om klubbens fremtid, når jeg havde haft lejlighed til at sætte mig mere grundigt ind i tingene. Siden har jeg derfor talt, telefoneret og mailet med rigtig mange – jeg har været i dialog med omkring 30 medlemmer og andre folk i skakmiljøet, som er kommet med deres input og synspunkter
Det har været en utrolig positiv oplevelse. Jeg oplever, at der er en virkelig god stemning omkring klubben. Og at mange er villige til at yde en indsats nede i klubben med store og små opgaver. Det er helt afgørende, for Allerød Skakklub er drevet af frivillige ildsjæle.
Hvad har jeg så fået ud af de mange dialoger?

LÆS MERE HER