3. holdet spillede holdskak på hjemmebane og vandt 6-2

Orla Eilegaard Jørgensen 3. holdet havde hentet 3 reserver til kampen mod Fr. værk. Albert blev hurtigst færdig med sejr på 5. bræt. Så ej partiet men det var vistnok ret stilsikkert. Dernæst blev Erik færdig med en nedspilning af sin modstander. Erik er blevet stærk på det sidste. Så vandt jeg i 20 træk i en Owen,s. hvor min modstander mistede sin dame for en løber og sportsligt gav op. Lars tog en remis i et lige bondeslutspil. Morten Due fuskede sin modstander i et slutspil med 4 løbere og 5 bønder hver. Modstanderen missede sin gevinstchance og bød remis (pinligt) som blev korrekt afvist. Gevinstførelsen var overbevisende. Mariannes parti så jeg ej men det var vistnok ret stilrent. Aftenens to skuffelser blev, overraskende nok, Søren på 1. bræt og Niels på 3. bræt. Søren tabte med en officer bagud. Man kan ikke rigtigt kende Sørens spil for tiden. Ej så godt. Niels spillede med en mørklødet herre og burde have vundet efter kvaligevinst. Kom desværre til at give gevinsten retur og kom i slutspil med tårne og 2 bønder minus. Lykkedes dog at fuske sig til en remis. Heldigt. 1. pladsen i rækken synes fortjent efter holdets fremragende kampvilje og, i flere runder, overpræstation.